upplærningsvideoer for Eversense

INTRODUKSJONSVIDEOER

SELVFORKLARENDE VIDEOER FOR Å KOMME I GANG MED EVERSENSE CGM-SYSTEMET

Gratulerer med å være en del av Eversense-familien! Det er blitt enklere å komme i gang med Eversense.

Se på våre Eversense selvforklarende instruksjonsvideoer for å komme i gang med verdens eneste langtids-CGM... Det er veldig enkelt.

1. Konfigurer Eversense-mobilappen

2. Koble din Eversense smartsender sammen med appen

3. Koble Eversense-sensoren til smartsenderen

4. Lær hvordan du optimaliserer Eversense CGM-systemet

*på en kompatibel Android- eller iOS-enhet. For en full liste over kompatible enheter gå til https://global.eversensediabetes.com/compatibility