LIVET MED EVERSENSE

Enten du allerede har brukt Eversense en stund, eller om Eversense er nytt for deg, se gjerne på de nyttige tipsene her for å høste alle fordelene ved systemet. Vi er her for å støtte deg på veien.

DE FORSKJELLIGE TEMAENE

PLEIE AV INNSETNINGSSTEDET >

Hold deg informert med Eversense E3, og få nyttige tips om hvordan du skal bruke den for å håndtere diabetesen din.

VIKTIGHETEN AV RUTINEMESSIG KALIBRERING >

Lær hvordan du setter opp og kalibrerer systemet ditt for å få glukosedata og mest mulig nøyaktige målinger.

Å LEVE MED SMARTSENDEREN >

Finn ut hvordan Eversense E3-smartsenderen er designet for at den skal fungere i henhold til ditt behov og kan bæres slik du vil.

LÆR OM TRENDPILER OG BEHANDLINGSBESLUTNINGER >

Ha kontroll over diabetesbehandlingen din takket være svært nøyaktige målinger1, selv ved hypoglykemi, og finn ut hvordan du bruker trendpiler.

FÅ LETTLESTE GLUKOSEDATA FRA APPEN >

Få tilgang til rapportene dine i Eversense-appen for å få en bedre forståelse av glukosemønstre- og historikk, og finn ut hvordan du enkelt kan dele dette med ditt helsepersonell.

TILPASS GLUKOSEVARSLER OG LYD >

Eversense E3 CGM-systemet er utformet for å gi VIBRERINGSVARSLER PÅ KROPPEN via smartsenderen og LYD-varsler pluss VISUELLE varsler på den mobile enheten når glukosenivået ditt har nådd de angitte nivåene for varsling.

TILPASS AVANSERTE GLUKOSEVARSLER >

Selv med den beste behandlingsplanen kan diabetes fortsatt være uforutsigbar til tider. I tillegg til glukosenivåvarslene har Eversense E3 CGM-systemet to andre varselinnstillinger som, når de er PÅ, kan hjelpe deg med å håndtere plutselige eller uventede endringer i glukosenivåer: prediktive varsler og varsler om endringshastighet.

Å DELE DATAENE DINE >

Få oversikt over dine glukosenivåer over tid, og del denne informasjonen for å hjelpe deg og helsepersonell med å optimalisere diabeteshåndteringen din.

EVERSENSE E3-SYSTEMETS FREMRAGENDE NØYAKTIGHET >

Det finnes ingen andre CGM-systemer på markedet i dag som tilbyr en så fremragende nøyaktighet med en enkelt sensor i opptil 6 måneder, som Eversense E3. Vi håper at du så langt er fornøyd med den jobben Eversense E3 gjør for at du skal nå dine diabetesbehandlingsmål med størst mulig trygghet og fleksibilitet.

HENDELSESLOGG I EVERSENSE-APPEN >

Å ta vare på familie og venner, prestere på jobb hver dag, utfordre deg selv i idrett, eller ha litt fritid … det er mye som kan skje i løpet av en dag. Eversense E3 hjelper deg med å holde deg på sporet.

Å REISE MED EVERSENSE >

Når du forbereder deg på reise og har diabetes, er det mye å tenke på, ikke sant? Du må naturligvis være godt forberedt. Med Eversense er det mindre trøbbel, og pakkelisten din er ganske kort.

GJØR DEG KLAR FOR DIN NESTE EVERSENSE E3-SENSOR >

Å gjøre deg klar for den neste sensoren på forhånd vil sikre en jevn og uavbrutt opplevelse.