SMARTSENDEREN

Finn ut hvordan Eversense E3-smartsenderen er designet for at den skal fungere i henhold til ditt behov og kan bæres slik du vil.

BLI KJENT MED SMARTSENDEREN

EVERSENSE E3 ER DET ENESTE CGM-SYSTEMET MED AVTAKBAR SMARTSENDER SOM GIR VIBRASJONSVARSLER PÅ KROPPEN. DETTE GIR DEG FRIHETEN TIL Å TA SENDEREN PÅ OG AV* NÅR DU TRENGER EN PAUSE.

Du kan når som helst fjerne smartsenderen fra overarmen, unntatt under kalibrering. Vær oppmerksom på at det ikke innhentes glukosedata når smartsenderen ikke kommuniserer med sensoren.

Når smartsenderen og den mobile enheten er utenfor rekkevidde, blir alle data som innhentes av smartsenderen, lagret og sendt til appen når den mobile enheten og smartsenderen er innenfor rekkevidde igjen.

Selvklebende plaster leveres i både hvitt og gjennomsiktig materiale. De hvite plastrene er perforerte, slik at fuktighet kan ledes bort. De gjennomsiktige plastrene er beregnet for anledninger der det er ønskelig med mer diskresjon.

Når smartsenderen settes tilbake på sensorstedet, kan det ta opptil 10 minutter før sensorkommunikasjonen starter på nytt og glukosemålinger vises i appen.

Hvis du skal gjennomgå en MR-undersøkelse, kan sensoren bli værende på plass under huden, men smartsenderen må fjernes og oppbevares utenfor rommet. Visse betingelser må være oppfylt før MR-undersøkelsen. Se global.eversensediabetes.com/safety-info/ for å få informasjon om MR-sikkerhet.

Smartsenderen er vanntett på inntil én meters dybde i opptil 30 minutter. Du kan dusje og svømme uten ekstra beskyttelse.

* Det genereres ingen glukosedata når senderen er fjernet.

NYTTIGE TIPS

01

FEILSØKING VED PROBLEMER MED TILKOBLING AV SMARTSENDEREN

I underavsnittet Feilsøking, Koble til med smartsenderen i brukerveiledningen for Eversense E3, finner du en liste over ofte stilte spørsmål (OSS) om hvordan du sammenkobler og kobler smartsenderen til den mobile enheten. Hvis du ikke kan løse tilkoblingsproblemene etter å ha fulgt disse instruksjonene, er du velkommen til å ringe kundeservice på 67122800.

eversense_diagram.jpg

02

HUSK: BRUK ALLTID PLASSERINGSVEILEDNING FOR Å KONTROLLERE FORBINDELSEN

For å få et godt eller utmerket signal i plasseringsveiledningen kan du forsøke å rotere smartsenderen litt over sensoren. Vent i cirka 1 sekund for at plasseringsveiledningen skal oppdateres mellom hver justering. Du kan eventuelt trykke på Se flere detaljer for å vise en tallverdi for signalstyrken.

placement_guide.jpg

03

BRUK SMARTSENDEREN PÅ EN SMART MÅTE

For å sikre at du mottar kontinuerlige glukosemålinger og annen informasjon, må du ha på deg smartsenderen hele tiden, bortsett fra når den lades. Du kan fjerne den når som helst, men hvis du fjerner den under en kalibrering, vil du bli bedt om å kalibrere på nytt. Hvis du ikke bruker smartsenderen i mer enn 24 timer når systemet er i fasen for 2 daglige kalibreringer, eller i mer enn 40 timer når det er i fasen for 1 daglig kalibrering, vil du tvinge systemet til å gå tilbake til initialiseringsfasen igjen.

calibration_expired.jpg

E3-FELLESSKAPET

ALLE HAR SIN EGEN EVERSENSE-HISTORIE

Hold kontakten med oss på sosiale medier og bruk #EversenseVibeTribe for å bli med i Eversense-fellesskapet og dele dine E3-erfaringer!

Screen Shot 2023-01-04 at 11.57 1.png

Var dette innholdet nyttig for deg?

JA

LITT

NEI

OPPDAG FLERE NYTTIGE TIPS

PLEIE AV INNSETNINGSSTEDET >

Hold deg informert med Eversense E3, og få nyttige...

VIKTIGHETEN AV RUTINEMESSIG KALIBRERING >

Lær hvordan du setter opp og kalibrerer systemet d...

Å LEVE MED SMARTSENDEREN >

Finn ut hvordan Eversense E3-smartsenderen er desi...

LÆR OM TRENDPILER OG BEHANDLINGSBESLUTNINGER >

Ha kontroll over diabetesbehandlingen din takket v...

FÅ LETTLESTE GLUKOSEDATA FRA APPEN >

Få tilgang til rapportene dine i Eversense-appen f...

TILPASS GLUKOSEVARSLER OG LYD >

Eversense E3 CGM-systemet er utformet for å gi VIB...

TILPASS AVANSERTE GLUKOSEVARSLER >

Selv med den beste behandlingsplanen kan diabetes ...

Å DELE DATAENE DINE >

Få oversikt over dine glukosenivåer over tid, og d...

EVERSENSE E3-SYSTEMETS FREMRAGENDE NØYAKTIGHET >

Det finnes ingen andre CGM-systemer på markedet i ...

HENDELSESLOGG I EVERSENSE-APPEN >

Å ta vare på familie og venner, prestere på jobb h...

Å REISE MED EVERSENSE >

Når du forbereder deg på reise og har diabetes, er...

GJØR DEG KLAR FOR DIN NESTE EVERSENSE E3-SENSOR >

Å gjøre deg klar for den neste sensoren på forhånd...