Liten sensor. Større frihet.

Eversense® XL CGM-systemet er det første og eneste langtids-CGM-systemet med en sensor som varer i opptil 180 dager.

Les mer

Eversense XL er verdens første langtids-CGM dokumentert med meget god nøyaktighet1 og en fullstendig implanterbar sensor som varer i opptil 180 dager. Den kan hjelpe deg å se glukosenivåene dine i sanntid, og du kan sjekke dem på den kompatible mobilenheten på en diskré måte. Personer som bruker Eversense, sier at systemet hjelper dem å føle seg tryggere når de skal kontrollere sin diabetes2, og vi håper det kan gjøre det samme for deg.

Interessert?

Eversense XL CGM-system

Eversense sensor

Opptil 180 dager levetid for sensoren

I andre CGM-systemer må sensoren tas ut og en ny settes inn hver sjuende til fjortende dag, mens Eversense XL-sensoren varer i opptil 180 dager.

Les mer om sensoren
Smart-sender

Smart-sender

Eversense XL gir deg fleksibiliteten og diskresjonen til å fjerne senderen uten å kaste bort en sensor.*

Oppdag vår Smart-sender
Eversense app

iOS- og Android-app

Med Eversense XL kan du se målingene direkte på den kompatible mobile enheten. Og når det foretas målinger hvert femte minutt gjennom dagen, kan glukosetrendpilene vise deg hva glukoseverdien er nå og hvor hen og hvor raskt den er på vei.

Last ned mobilappen

* Glukosemålinger vil ikke registreres eller sendes hvis senderen fjernes.

Hva er et langtids-CGM-system?

Eversense XL CGM-system

Eversense XL er det første og eneste langtids-CGM-systemet som har en sensor som kun byttes 2–3 ganger i året av helsepersonell – det er ikke lenger nødvendig å bytte ukentlig eller annenhver uke. Eversense gir deg den friheten du alltid har ønsket i et CGM-system.

 • Opp til 288 målinger i døgnet
  Glukosemålinger hvert femte minutt viser deg ikke bare glukoseverdien for øyeblikket, men også hvor den er på vei. Trendpilene hjelper deg med å håndtere diabetesen før glukoseverdien blir for høy eller for lav.

  Hudvennlig, ikke-irriterende tape
  Eversense bruker en hudvennlig, silikonbasert tape.

  Varsler du kan se, føle og høre
  Eversense XL kan sende popup-meldinger på telefonen, avgi en alarm eller vibrere på armen for å varsle deg om høye og lave verdier, basert på dine egendefinerte innstillinger.

  Ingen egen innsetting av sensoren
  Eversense XL settes inn av helsepersonell 2–3 ganger i året, slik at du slipper bryderiet med å sette inn sensor selv hver sjuende til fjortende dag.

Ingen erfaring med CGM

Les mer om CGM og hvordan Eversense XL kan hjelpe deg med å håndtere din diabetes.

Kvinne på gaten med Eversense

Oppgradere til langtids-CGM-system?

Tror du at alle CGM-systemer er like? Se hvorfor Eversense XL er det eneste langtids-CGM-systemet.

Lege med pasient

Kontakt oss

Vi på Ascensia Diabetes Care finnes her for deg om du har noen spørsmål slik at du kan få en best mulig opplevelse av Eversense XL.

Kontakt oss

Helsepersonell

Se hvordan langtids-CGM-systemet kan hjelpe pasientene med å håndtere sin diabetes på en bedre måte.

Les mer

1. Aronson R et al. First assessment of the performance of an implantable continuous glucose monitoring system through 180 days in a primarily adolescent population with type 1 diabetes. Diabetes Obes Metab. 2019;21(7):1689-1694.
2. Barnard Katharine D., Kropff Jort, et al. Acceptability of Implantable Continuous Glucose Monitoring Sensor. Journal of Diabetes Science and Technology. 2018;12(3):634-638