Om Ascensia Diabetes Care

Etablert i 2016 gjennom oppkjøpet fra Bayer Diabetes Care til PHC Holdings (tidligere kjent som Panasonic Healthcare Holdings). Ascensia Diabetes Care er et globalt selskap fullstendig dedikert til å forbedre helsen og livene til personer med diabetes.

Hovedkvarteret i Basel, Sveits. Ascensia har mer enn 80 års historie med å hjelpe folk med håndtering av sin diabetes. Våre produkter selges i mer enn 125 land over hele verden.

Vi er skapere av den verdenskjente CONTOUR®-porteføljen av blodsukkermålesystemer og den eksklusive globale distribusjonspartneren for Eversense®-kontinuerlige glukoseovervåkingssystemer fra Senseonics. Og vi er forpliktet til å legge til flere innovative og livsendrende produkter til vår portefølje.

Image: GLOBALASSETS ABOUT US LIFESTYLE

Vår tilnærming

Vårt mål er å tilby produkter og løsninger som utgjør en positiv, daglig forskjell for personer med diabetes. Vi ønsker å sørge for at diabetes ikke kommer i veien for folks fremtid, slik at de kan leve rikere liv.

Hvorfor CONTOUR® målersystemer?

Vårt utvalg av produkter kombinerer det siste og beste på teknologi med brukervennlig funksjonalitet som støtter diabetesbehandling, og gir klare og nøyaktige resultater du kan stole på.

Gjennom vår teknologi ser vi etter å gjøre diabeteshåndteringen så enkel som mulig for å få dataene du trenger til beslutningstaking, og tilby systemer som gjør måling enklere og velegnet til moderne livsstil.

Vår historie

I mer enn 80 år har kontinuerlig forskning tillatt teamet vårt å lede an i utviklingen av teknologi og systemer for blodsukkermåling. Disse innovasjonene er designet for ikke bare å møte behovene til pasienter, men for å bidra til å forenkle og forbedre deres liv.

  • Vi lanserte GlucoContro.online* diabetes-dataadministrasjonsplattform for helsepersonell og personer med diabetes

   Glucocontro.online

   2021

  • Vi ble den eksklusive globale distribusjonspartneren for Eversense®-systemene for kontinuerlig glukoseovervåking fra Senseonics.

   Eversense CGM

   2020

  • Vi lanserte en smartere versjon av CONTOUR®DIABETES-appen vår med nye funksjoner for å støtte egenbehandling for personer med diabetes

   Contour Diabetes App

   2018

  • Ascensla Diabetes Care ble etablert gjennom salg av Bayer Diabetes Care til Panasonic Healthcare Holdings Co., Ltd.

   Ascensia Diabetes Care

   2016

  • Vi introduserte den første av CONTOUR®NEXT-porteføljen av blodsukkermålere, vår neste generasjon av svært nøyaktige diabetesbehandlingsprodukter

   Contour XT

   2011

  • Vi introduserte en serie blodsukkermålere med No Coding®-teknologi, inkludert BREEZE®- og CONTOUR®-målere

   Contour

   2003

  • Vi introduserte Glucometer Elite®, den første måleren som brukte "sip-in"-teknologi og det første "lavt volum" (3 mikroliter) blodsukker målesystemet

   Elite

   1993

  • Gjennom den tidligere Ames-divisjonen introduserte vi Ames Reflectance Måler, den første bærbare blodsukkermåleren

   Ames Reflectance Meter

   1969

  • Vi utviklet Clinitest®, den første praktiske tabletttesten for måling av reduserende stoffer i urinen, som glukose.

   Bayer Clinitest

   1941

 

*SdNCenter er den lovlige produsenten og utvikleren av GlucoContro.online og samarbeider med Ascensia for å markedsføre og levere verktøyet til Helsepersonell- og pasienter.